Aktiviteter

Här kommer information om vad som är på G.
Loppisar, öppet hus, utställningar mm. För lotterier följ oss på Facebook

****************************************************************************************

Nu finns vår almanacka för 2022 till försäljning.

100kr + porto Hämtas hos Eva i Stenum

Finns det någon som vill hjälpa till att sälja kontakta oss. All hjälp mottages tacksamt

 

Nu har vi vår almanacka här går bra att beställa och vill ni hjälpa oss sälja så är vi jätteglada för det. 100 kr plus porto

Hör av er till oss

Mejl info@evaskatthem.se

Telefon 070-777 38 66

****************************************************************************************

Loppis Lördag 24 Juli 2021

Välkomna till vår loppis. Inkomsten från denna går direkt till katterna här på katthemmet. Förra loppisen vi anordnade i Juni inbringade hela 12 050 kr. Så otroligt tacksam för alla som kom och stöttade.

Varmt Välkomna!

 

****************************************************************************************

Välkommen till Agria Kattparad 2021

Nu är anmälan till årets upplaga av det populära evenemanget öppen. För varje katt som deltar i Agria Kattparad 29-30 maj skänker Agria 10 kronor till hemlösa katter. Anmäl dig idag och gör en insats för katter som behöver hjälp till ett bättre liv. 

Ett digitalt välgörenhetsarrangemang med katterna i fokus

Agria Kattparad är ett välgörenhetsarrangemang med katterna i fokus – i samarbete med katthem över hela landet. Förra året när den digitala paraden anordnades för första gången var uppslutningen enorm. Nu när det är dags för parad igen helgen 29-30 maj hoppas vi att engagemanget blir minst lika stort.

– Trots att katten har gjort en fantastisk klassresa finns det fortfarande alldeles för många katter som behöver trygghet, ett eget hem och någon som älskar dem, säger Patrik Olsson affärsområdeschef sällskapsdjur, Agria Djurförsäkring.

Anmäl dig till Agria Kattparad 2021

Agria skänker bidrag till katthemmen

Det är gratis att delta i Agria Kattparad. För varje deltagare skänker Agria 10 kronor till förmån för hemlösa katter till katthem i hela landet. Helgen den 29-30 maj är det dags att ladda kameran och filma eller fotografera när katten promenerar några steg i hemmet eller utomhus.

Alla kattägare och katter är välkomna att vara med i Agria Kattparad och bidra till att fler katter får trygga kärleksfulla hem.

Så här går Agria Kattparad till:

  • Anmäl dig gratis här (Det behövs för att ditt deltagande ska räknas!)
  • Locka din katt att gå en sväng inomhus eller utomhus någon gång under veckoslutet 29-30 maj. Filma en snutt eller ta en bild som bevis
  • Dela din film eller bild på katten i sociala medier med hashtagen #agriakattparad och skriv att du deltar i Agria kattparad
  • Agria skänker 10 kronor för varje deltagare till katthemmens viktiga arbete för att hjälpa hemlösa katter

Anmäl dig till Agria Kattparad 2021

Var och när?

Datum: Lördag & söndag 29-30 maj.
Tid:När katten är sugen på att hitta på något.
Plats: Inomhus eller utomhus – välj själv! Det är en digital parad så du deltar hemifrån.

———————————————————————————————————-

Hej Alla.

Vi saknar många medlemsavgifter nu inför 2021, sen har vi även flera som betalat in utan namn. Har du betalat in vänligen kontakta oss så vi får rätt namn.

 

 

Tävla för katten! Hjälp oss hjälpa

https://www.facebook.com/kattfonden/photos/a.744825082277279/3505728746186885

Nominera Sveriges bästa katthjälpare till årets julgåva, och ge dem en chans på 20 000 kr till sin verksamhet!
Vi fortsätter traditionen med att skänka en julgåva till några av Sveriges katthjälpare. I år fyller Kattfonden 20 år, och vi vill därför såklart fira lite extra. Vi vet också att det här året har varit extra tufft på grund av pandemin, och alla katthjälpare kan behöva en liten hjälpande hand.
Du kan själv vara med och påverka vem som vinner, genom dessa två steg:
?Tagga, eller länka, till katthjälparen du vill ska vinna.
?Motivera varför just den katthjälparen ska vinna.
Årets julgåva kommer att gå till de katthjälpare som får flest och bäst nomineringar. Ni har alla möjlighet att nominera den ni vill ska vinna fram till lucia, sen kommer vi att ge er möjlighet att rösta på de fem katthjälpare som fått flest och bäst nomineringar. På julafton kommer vi att meddela vinnaren!
Till den vinnande katthjälparen går hela 20 000 kr för verksamheten med hemlösa katter! De nästkommande två placeringarna tilldelas 10 000 kr vardera för verksamheten med hemlösa katter.
Var med du också och lyft den som du tycker ska vinna!

 

Hemlösa Katters vecka i samarbete med Mjau och Granngården

Vad händer under Hemlösa katters vecka?

Hemlösa katters vecka är en vecka som belyser situationen för Sveriges över 100 000 hemlösa katter, och katthemmen som kämpar för deras liv. Under veckan som infaller v 43 varje år engagerar sig katthem i lokala matinsamlingar och upprop. Hemlösa katters vecka är ett initiativ från Mjau och 2019 var tredje året som temaveckan arrangerades. Den engagerar kattälskare från norr till söder med målet att fler ska få upp ögonen för problemet. Under veckan arrangeras lokala matinsamlingar till katthem i matvarubutiker dit alla kan skänka mat till behövande katthem. V 43 2020 är det dags igen.

I Skaraborg har vi de närmaste i städerna

Mariestad – Skövde – Hjo – Falköping – Vara – Lidköping – Trollhättan

Hjälp oss hjälpa

 

 

**************************************************************************************************************************************************************

Agria  Kattparad till förmån för hemlösa katter

Uppskattningsvis finns det runt 100 000 hemlösa katter i Sverige som behöver hjälp till ett bättre liv. Genom att delta i Agria Kattparad får nu alla kattälskare chansen att hjälpa till. Läs mer och anmäl dig till den digitala kattparaden.

Ett digitalt välgörenhetsarrangemang med katterna i fokus

Efter Agrias populära välgörenhetsprojekt Agria Hundpromenad, är det nu dags att hjälpa alla hemlösa katter. För första gången arrangerar Agria Djurförsäkring ett välgörenhetsarrangemang med katterna i fokus – Agria Kattparad – i samarbete med katthem över hela landet.

– Trots att katten har gjort en fantastisk klassresa under senare år finns det fortfarande alldeles för många katter som behöver trygghet, ett eget hem och någon som älskar dem, säger Patrik Olsson affärsområdeschef sällskapsdjur, Agria Djurförsäkring.

Anmäl dig till Agria Kattparad 2020

Agria skänker bidrag till katthemmen

Det är gratis att delta i kattparaden för alla kattälskare. För varje anmälan skänker Agria 10 kronor till förmån för hemlösa katter till katthem i hela landet. Helgen den 10-11 oktober är det dags att ladda kameran och filma eller fotografera när katten promenerar några steg i hemmet eller utomhus.

Alla kattägare och katter är välkomna att vara med i Agria Kattparad och bidra till att fler katter får trygga kärleksfulla hem. Nu blir det enkelt att hjälpa till!

Så här går Agria Kattparad till:

  • Gratis anmälan för dig och din katt
  • Uppmuntra din katt att ta en kort promenad inomhus eller utomhus någon gång under veckoslutet 10-11 oktober
  • Dela din härliga film eller bild på katten på sociala medier under #agriakattparad och skriv att du deltar i Agria kattparad
  • Agria skänker 10 kronor per anmält ekipage, pengarna går till de katthem som är engagerade i kattparaden
  • För mer info och anmälan, agria.se/kattparad

Anmäl dig till Agria Kattparad 2020

Var och när?

Datum: Lördag & söndag 10-11 oktober
Tid:När katten är sugen på att hitta på något
Plats: Inomhus eller utomhus – välj själv! Det är en digital parad så du deltar på hemmaplan.